Causa Estudi

Imatge corporativa
Disseny web

Causa Estudi és un estudi d’arquitectura i disseny d’interiors situat a Andorra.

Necessitaven una nova imatge corporativa que representés el seu concepte “Trobarem la sol·lució entenent la causa del problema”.

Un cop finalitzat el redisseny, es va decidir anar més enllà i fer de zero la web.

Llac Blau

Invitació

Llac Blau és una inmobiliària d’Andorra que ven hogars a la naturalesa i aquest concepte es va reflectir en el disseny de la seva imatge corporativa.

 

Panasonic

Invitació

El departament de de càmeres professionals de Panasonic requeria una publicitat impresa per a la seva càmera semi-professional EVA-1, i en a¡el disseny es va plasmar les virtuts d’aquesta (petita, lleugera, pràctica…)

Ovide

Imatge corporativa
Disseny web
Gràfica d’stands
Catàlegs de producte

Durant anys s’ha treballar tota la imatge i comunicació de l’empresa Ovide, dedicada al lloguer d’equips audiovisuals per a rodatges de cine.

En el projecte global s’ha redissenyat des del logotip fins a l’últim detall incloent tot tipus de merchandising passant pel nou disseny de la web, la gràfica aplicada als stands, catàlegs de producte, mailings, merchandising….

Ovide Smart

Imatge corporativa
Disseny web
Gràfica d’stands
Catàlegs de producte

Ovide Smart, una divisió dins de l’empresa Ovide, es dedica a la fabricació d’equips de video assistència per als rodatges de cine.

Per aquest projecte s’ha dissenyat tota la imatge coporativa vinculada a la “marca mare” des del logotip, a totes les aplicacions d’imatge corporativa, passant per la web, la gràfica d’stands i tot tipus de merchandising.

Oriol + Iria

Invitació

L’Oriol i la Iria van demanar que en la seva invitació de boda es veiés un vincle gràfic amb els seus noms, així, amb les lletres comunes es va representar aquesta unió.

Belén + Ana

Invitació

La Belén i l’Ana volien represetar a la invitació de la seva boda una festa, una celebració, l’esdeveniment divertit que elles farien.

També es va fer altres peces a conjunt com els menús.

Luisa + Nacho

Invitació

La Luisa i en Nacho volien representar les seves arrels, holandesa i catalana, en la seva invitació de boda tot donant-li un toc vintage com tindria la resta de la decoració de l’esdeveniment.

Three Five Fifty

Invitació

Participació en el projecte ThreeFiveFifty on una sèrie de dissenyadors i artites plasmen els que volen en un adhesiu de 5x5cm amb l’únic condicionant d’utilitzar el pantone d’aquella edició.